Μαχητικά Αθλήματα - Fight Club Larissa

stoikidiskickboxingteam

Μαχητικά Αθλήματα

Τα μαχητικά αθλήματα είναι μέθοδοι αυτοάμυνας και επιβολής επί του αντιπάλου, χρησιμοποιώντας το σώμα μας ή και όπλα, όπως ξίφος, τόξο, δόρυ ή ακόμα και ένα απλό ξύλο. Ευδοκίμησαν ιδιαίτερα στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ασίας, αν και υπάρχουν αθλήματα Ινδικής ή ακόμα και Γαλλικής καταγωγής. Σημαντική παράδοση στα μαχητικά αθλήματα έχουν και οι Έλληνες με το Παγκράτιο ή Πάμμαχον, την Πάλη και την Πυγμαχία. Ένα από τα πιο δημοφιλή μαχητικά αθλήματα που θεωρείται και εξαιρετική αυτοάμυνα είναι το Kickboxing, δηλαδή συνδυασμός χτυπημάτων με χέρια και πόδια. Παρόμοιο άθλημα είναι και το Muay Thai, που είναι το παραδοσιακό άθλημα της Ταϊλάνδης.

Στο Fight Club Larissa, με τη βοήθεια και την καθοδήγηση κορυφαίων προπονητών, μπορείτε να μυηθείτε - στο βαθμό που εσείς επιθυμείτε - στα μυστικά και στην τέχνη αθλημάτων όπως το Kickboxing, η Πυγμαχία, το Muay Thai, οι Μεικτές Πολεμικές Τέχνες, το Judo, το Wing Chun Kung Fu, η Capoeira και τα Aikido και Hapkido.

Με συγκεκριμένες, διεθνώς επιτυχημένες μεθόδους προπονήσεων και εξετάσεων, ο κάθε μαθητής μπορεί να φτάσει μέχρι και το επίπεδο του πρωταθλητισμού στο αγαπημένο του άθλημα.

 
Εξωτερικοί Σύνδεσμοι

Πανελλήνια Ομοσπονδία Kickboxing

World Association of Kickboxing Organizations

Joya Fight Gear

Walk the Line Studio

Σχολή Οδηγών Οδόσημο

Ακολουθήστε μας

Το Fight Club Larissa στο Facebook

Το Fight Club Larissa στο YouTube